Hírek az építőiparból

Follow Me on Twitter

Powered by Tools for Twitter

Fa beltéri ajtó

Fa beltéri ajtók

A fa beltéri ajtók számos típusban és kivitelben készülnek. Szinte ma már nem is lehet választani a beltéri ajtók sokaságából, ha nincs egy szakember, aki „terelget” bennünket valamely irányba.

Dekorfóliás beltéri ajtó

A Dekorfóliás beltéri ajtó általában MDF tokkal szerelve kerül piacra. Az ajtólap jellemzően dekorfóliázott. Beépítési mélysége 12cm vagy annál vastagabb vakolt falba ajánlható. Egy- és kétszárnyú szerkezetek készülnek hatalmas színválasztékkel és formavilággal. Többféle üvegezési opció közül választhatunk, gyártónként eltérő módon.

Fenyő beltéri ajtó

A lucfenyő, vagy a minőségi kivitel esetén Borovi fenyő beltéri ajtó alapanyaga hossztoldott, táblásított lucfenyőből vagy hossztoldott,rétegragasztott, hibamentes borovi fenyőből készülhet. Több típusban rendelhetó ez a beltéri ajtó, natúr és festett (felületkezelt) kivitelben. Félig és mélyen üvegezhető változatokban készülhet, vagy több fajta kazettás kivitelben. Tipikusan egyenes és szamárhátíves tetejű felső kazettákkal rendelhető ez a beltéri ajtó típus.

Lemezelt beltéri ajtó

A Lemezelt (amerikai típusú) beltéri ajtó 3 oldalon falcolt ajtólapokból áll. Natúr kivitelben értékesítik, félig üvegezhető változatokban is. 12cm vagy annál vastagabb vakolt falba építhető utólag is.

PVC fóliás beltéri ajtó

A PVC fóliás beltéri ajtó tele és félig üveges kivitelben, kura üveggel, üvegosztással rendelhető ajtótípus. Általában bükk és éger színekben, MDF tokkal szerelve, dekorfóliázott sima ajtólappal kerül forgalomba. Ebből a típusú fa beltéri ajtóbol egyedi szerkezetek is rendelhetők.

MDF beltéri ajtó

Az MDF beltéri ajtó mart mintázatú ajtólappal kerül forgalomba, ez határozza meg egyediségét is. Mintegy 50 féle választékban készülhet.natúran és felületkezelve több színben is kérhető. Egy- és kétszárnyú szerkezetek készülnek ebből a típusból is. Az MDF beltéri ajtó jó hang-és hőszigetelő a plusz 6mm-es MDF borításnak és az egyszeres gumitömítésnek köszönhetően. Beszerelése gyors és egyszerű, különösebb szaktudást nem igényel és a lakás festése után is elvégezhető.

Vásárlás, fa beltéri ajtó ár:

Különböző fa beltéri ajtókat megtekinthet – és azonnal vásárolhat is – az alábbi oldalakon: