Hírek az építőiparból

Follow Me on Twitter

Powered by Tools for Twitter

bejárati ajtó

Tekintsük meg a Bói Kft tömörfa ajtó kínálatát ezúttal.  A Bói Kft által forgalmazott  tömörfa fa bejárati ajtó legfontosabb jellemzői a első osztályú megmunkálás, felületkezelt, hossztoldott, 68mm-es, rétegragasztott, borovi fenyőből, tömörfa betétes szerkezet.

Az ajtók 5 pontos biztonsági Roto NT ajtózárral, 3dimenziós ajtópánttal, hőhídmentes alu küszöbbel szerve kaphatók. Az üvegezés lehet k=1,1W/m2K hőszigetelésű katedrál üveggel. Tekintse meg a tömörfából készült fa ajtó választékunkat.

Fa bejárati ajtók széles választékban kaphatók a Hofstadter Kf-nél. A Hofstadter Kft nem csak forgalmazza, de gyártója is a fa ajtóknak, melyeket modern bejárati ajtók, klasszikus bejárati ajtók és  standard bejárati ajtók típusbeosztásban vásárolhat meg.

Fa bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és hőszigetelt üvegezésüknek köszönhetően maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak.

A fa az egyik legjobb hőszigetelő anyag, amelynek hőtágulás következtében fellépő csekély méretváltozása.  A fa mint alapanyag jó hő- és hangszigetelő, a belőlük készült fa nyílászárók rendszeres karbantartás esetén minőségét korlátlan ideig megőrzik.  A fa nyílászárók  UV álló 4 rétegű felületkezelést kapnak, melynek javítása is egyszerű, vetemedésmentes három, ill. négy rétegben ragasztott alapanyagból készülnek, toldásmentes vagy toldott kivitelben.