Hírek az építőiparból

Follow Me on Twitter

Powered by Tools for Twitter

fa nyílászáró

A prémium kategóriás kültéri fa nyílászárók első osztályú fa és/vagy alumínium borítású fa szerkezetek lehetnek elsősorban.

A prémium kategóriás ajtó és ablak legfontosabb jellemzői:

  • hossztoldás nélküli, 3 rétegben rétegragasztott szerkezetekből készül
  • alapanyaga hibakiejtett, csomómentes borovi, luc vagy vörösfenyő
  • üvegezésére jellemző a különleges 3 rétegű hőszigetelő üveg k=0,7W/m2K, melynek kiosztása 4-10-4-10-4 mm-es üvegrendszerrel biztosított, valamint a 4 mm-es külső fémoxid bevonatos, 2×10 mm légrés Argon-gázzal töltve, és 2×4 mm-es float üveg belül
  • Alumínium vízvető és MACO MULTI-MATIC körbefutó, több ponton záródó vasalatrendszerrel készülhet

A prémium kategóriás ajtó és ablak kivitelezését tekintve lehet bukó, oldalt nyíló, bukó-nyíló, toló, emelő-toló szerkezetek. A beltéri ajtók utólag szerelhető tokkal, tömörfából készülnek

Köszöntök mindenkit a FA AJTÓ ABLAK portálon.

Célunk egy folyamatosan bővülő és mindenre kiterjedő információs portál létrehozása és üzemeltetése, ahol a Magyar nyílászáró piacon szereplő FA nyílászárókat mutatjuk be látogatóinknak.

A feladat nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Az biztos hogy megtalálhatók lesznek itt a fa bejárati ajtók, a fa ablakok, a fa nyílászárók.

Ha bármikor úgy érzi valami, vagy valaki hiányzik erről a portálról csak jelezze nekünk. Kellemes időtöltést és hasznos böngészést kíván a portál szerkesztősége.

2010.Április. 22.